Biblioteket skipar til Sommarles, som er ein digital lesekampanje for 1.-7. klasse.

Sommarles  varer frå 1. juni til 31. august, og er for alle born frå 6-åringar som skal i 1.klasse til hausten og opp til deg som går ut av 7. klasse no. 

Velkomen til oss! Frå og med onsdag 20.mai opnar biblioteka i Kvam så smått.
Me har mange smitteverntiltak og restriksjonar og i første omgang vert det ope to dagar i veka i biblioteket i Norheimsund og ein dag i veka i biblioteka i Ålvik og Strandebarm

 

Dei tre biblioteka i Kvam er stengt, men me har fått nokre nye, gode retningslinjer som gjer at me likevel kan tilby lånarane eit tilbod om bøker eller anna materiale.
Bestill på epost, og hent utanfor biblioteket.
 

No er me igang med språktreff att! 
Me møtes kvar tysdag kl 18-19 sjølv om det er Korona! No kan du vera med sjølv om du sit heime. Ja, det stemmer! Me snakkast kvar einaste tysdag slik som før, men no brukar me Whereby for å møta kvarandre

 

Biblioteket har vinterkonkurranse, i bingoform, for vaksne lesarar. Bli med i konkurransen og i trekninga av premiar som kinobillettar og bøker.

Inne på Karanteket finn de alle tilgjengelege digitale tenester som biblioteka tilbyr.  
 

Manglar du tilgang til dei digitale tenestene som biblioteket tilbyr? Fortvil ikkje! Nasjonalbiblioteket har no lansert ei løysing der du kan få deg lånekort via nettet. 

  

 

 

 

Krisepakke frå regjeringa og Nasjonalbiblioteket!
Regjeringa og Nasjonalbiblioteket set no inn eit ekstra gir for å gje publikum best mogeleg digitalt tilbod i krisetida. 

 

Biblioteket er stengt på grunn av smittefare, men det er framleis mogeleg å låne bøker! Har du lest ei ebok nokon gong? Biblioteket legg til rette for at du kan låne og lese ebøker, utan å gå ut av heimen.
Last ned den gratis appen vår, Bookbites.

Alle mandagar i oddetalsveker er det korøving for Kvam songvirkelag på biblioteket i Norheimsund kl 17.30-19.00

 

Kvam bibliotek på Facebook